Hukkapuro

virtuaalitalli / a SIM-game stable

Toiminta

Hukkapuron toiminta painottuu pääosin kuolupainoitteisten suomalaisten puoliveristen kasvatukseen. Tavoitteenamme on kasvattaa suorituskykyisiä, kilpakentillä ja laatuarvosteluissa menestyviä ratsuja samalla myös vaalien vanhoja sukulinjoja. Niinpä tallistamme löytyykin kouluratsuja monelaisista suvuista ja kantakirjoista monipuolisen kasvatustyön takaamiseksi. Hevosemme ovat tarjolla jalostukseen myös ulkopuolisille tammoille ja oreille. Kasvatustoiminnan lisäksi Hukkapurossa järjestetään jonkin verran kilpailuita, valmennuksia ja muita tapahtumia.

Syntyneet kasvatit

Hukkapurossa on syntynyt tähän mennessä 385 kasvattia, joista suurin osa on suomalaisia puoliverisiä, mutta joukkoon mahtuu myös liuta muiden kantakirjojen ja jopa muiden rotujen edustajia. Kasvattimme tunnistaa kasvatusliitteistä Wolf's, Wolf, Hukan ja Hukkapuron. Arabialaisilla täysverisillä käytössä on myös liite al-Dhi'b. Ilmoitathan sähköpostitse tai vieraskirjassa, jos omistat kasvattimme, joka ei löydy kasvattilistalta tai listassa on virheellisiä tietoja.

Myytävät kasvatit

Vaikka omien hevostemme kohdalla panostammekin kilpailuihin ja laatuarvosteluihin, emme vaadi kasvattiemme omistajilta samaa, vaan tärkeintä on löytää kullekin hevosille juuri sopiva ja mahdollisimman pitkäaikainen koti. Toki tarjoamme kasvatin omistajan halutessa myös apua kasvatin kilpailukokemuksen kartuttamisessa ja valmentautumisessa, mikäli uusi omistaja on innokas tähtäämään laatuarvosteluihin.

Tilausvarsat ja astutuspyynnöt

Lähes kaikki hevosemme ovat tarjolla jalostukseen tallin ulkopuolisille tammoille ja oreille. Tammoja on myös mahdollista liisata, jolloin varsa syntyy liisaajan kasvatiksi. Tämän lisäksi tarjoamme mahdollisuuden tilausvarsoihin, mikäli myytävistä kasvateista ei löydy sopivia yksilötä. Jokainen astutus- ja tilausvarsapyyntö käsitellään yksilöllisesti, joten otathan yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen virtuaali@salaovi.net ja kerro tarkemmin suunnitelmistasi.

Kilpailut ja muut tapahtumat

Hukkapurossa järjestetään myös säännöllisen epäsäännöllisesti kilpailuita, valmennuksia ja muuta toimintaa tallin kasvateille ja avoimena kaikille. Tavallisten kilpailuiden ohella järjestämme myös tarinatoimintaa kilpailuiden ja muiden tapahtumien merkeissä.

Hukkapurossa järjestetyt kilpailut löydät tallin VRL-profiilista!