Hukkapuro

virtuaalitalli / a SIM-game stable

Rockford Wolf

"Rock"

VH17-031-0119


suomalainen puoliverinen, ori
ruunikko, 167 cm
s. 15.01.2017, 7v.

Kasvattaja Hukkapuro
Omistaja Otterley Wilson VRL-12757

KTK-III, KV-II

virtuaalihevonen / a sim-game horse

Kuvat © E.S. Photography,

Luonne tulossa

Sukutaulu

i. Rockabilly Wolf
fwb-ori, 168 cm, musta
VIR MVA Ch, KTK-I, KRJ-I
ii. Rockabee Wolf
fwb-ori, 167 cm, voikko
KRJ-I
iii. Rogue Wolf
fwb-ori, 168 cm, musta
KRJ-I
iiii. Rontigo
swb-ori, 166 cm, rautias
KRJ-I
iiie. Schmidt Joyanna
holst-tamma, 166 cm, musta
KRJ-I
iie. Bumblebee Solo
fwb-tamma, 164 cm, mustanvoikko
KRJ-II
iiei. Cocobee
fwb-ori, 165 cm, cremello
iiee. Balestra
trak-tamma, 165 cm, kimo
ie. Dark Saga SIN
holst-tamma, 170 cm, musta
iei. Darkheart SIN
holst-ori, 170 cm, musta
ieii. Al Capone
holst-ori, 160 cm, tummanruunikko
ieie. Minonette
holst-tamma, 171 cm, tummanruunikko
iee. Beverly PK
holst-tamma, 171 cm, tummanpunaruunikko
ieei. Poleidos GER
holst-ori, 171 cm, rautias
ieee. Bequem
holst-tamma, 167 cm, ruunikko
e. Kauniston Venom
fwb-tamma, 165 cm, ruunikko
VIR MVA Ch, KTK-III
ei. Random's Just Do It
fwb-ori, 160 cm, ruunikko
eii. SA Prince of Waterfalls
fwb-ori, 163 cm, ruunikko
eiii. S.S Fério Cacharel
fwb-ori
Ch, KTK-II, KRJ-I, YLA2
eiie. Burning Red Rose
fwb-tamma, 157 cm, punaruunikko
eie. Class Riana
fwb-tamma, 164 cm, tummanruunikko
eiei. Kt'S Lawbreaker
fwb-ori, 163 cm, rautias
eiee. Himling Saint Luciana
fwb-tamma
ee. Florida Flight RVC xx
xx-tamma, 166 cm, rautias
eei. Miami Cat RVC xx
xx-ori, 167 cm, ruunikko
eeii. BDF Mister Migthy xx
xx-ori, 162 cm, punaruunikko
eeie. Agave's Catmari xx
xx-tamma, 167 cm, ruunikko
eee. Supreme Monarchy VFU xx
xx-tamma, 168 cm, ruunikko
eeei. SJ Deli's Monarch
xx-ori, 168 cm, punaruunikko
eeee. Jumping Jina VFU xx
xx-tamma, 169 cm, ruunikko

Jälkeläiset

Tällä hevosella ei ole vielä jälkeläisiä


Kilpailut

Painotuslaji: kouluratsastus
Koulutustaso: Grand Prix, 100cm

Rock kilpailee porrastetuissa kilpailuissa!

Kouluratsastus taso /0
Esteratsastus taso /0
Kenttäratsastus taso /0
Valjakkoajo taso /0

22.09.2017 KRJ Champions 2017 päivä 2. Helppo B:2 2009 6/75

Saavutukset

20.02.2017 KV-II nuorten kouluhevosten laatuarvostelussa
(Rakenne: 7 Käynti: 4 Ravi: 2 Laukka: 4 Lisäpisteet: 1 Suku: 14,5 Yhteensä: 32,5p. - tilaisuus)

20.03.2017 Kantakirjattu III-palkinnolla
(15 + 15 + 15 + 17 = 62p. - tilaisuus)


Päiväkirja

24.09.2017 - KRJ Champions 2017 tunnelmia

pk-merkintä - kirjoittanut Otterley

Osallistuimme ensimmäistä kertaa Hukkapuron poppoolla nelipäiväisiin KRJ Champions kilpailuihin. Jo etukäteen oli tiedossa, että kilpailu tulisi olemaan kovatasoinen ja erityisen jännittävän siitä teki karsintasysteemi, jossa vain parhaat etenevät jatkoon. Vaikka yhtään titteliä ei tällä kertaa tullutkaan meille Hukkapuroon, olimme kuitenkin varsin tyytyväisiä kilpailuiden tulokseen. Erityisen hienoa oli myös nähdä kasvattimme Chocolatte Wolf palkittiin KRJ Senior Champion ja KRJ Supreme Champion titteleillä ja Wolf’s Outro KRJ Reserve Champion tittelillä. Jotain siis kasvatustyössä on selvästi kohdallaan.

Ensimmäinen kilpailupäivä sujui vielä suurimmaksi osin hieman lämmitellessä. Päivän hienoimman suorituksen teki Wolf’s Slash joka ylsi Young Champion luokan voittoon prosentein 74,706%, Seinor Champion luokassa myös Oldfinion Don Miro nappasi sijoituksen prosentein 77,647% ollen kovatasoisen luokan kolmas. Hevosistamme Hollywood Hills oli ainoa, joka karsiutui jo ensimmäisenä päivänä. Tamma säikkyi jotain tuomaripäädyssä niin paljon, että keskittyminen suoritukseen oli hyvin vaikeaa. Hollynkin kanssa kuitenkin saatiin hyväksytty suoritus 57,647% mutta se ei valitettavasti riittänyt jatkoon nuorten hevosten kovatasoisessa luokassa.

Toinen päivä sujui nuorten osalta hienosti, kun Rockford Wolf, Wolf’s Slash ja Innuendo STC ylsivät kaikki yli 70% tulokseen. Rockford sijoittui luokassa kuudenneksi ja Slash sekä Nadine mahtuivat myös kahdenkymmenen parhaan joukkoon. Maudin kanssa karsiuduimme täpärästi jatkosta, mutta suoritus olikin ollut mielestäni varsin epätasainen ja tuomariston pisteet siihen nähden armolliset. Varsinaisessa KRJ Champion luokassa jokainen hevosistamme paransi suoritustaan ja Wolf’s Almond (80,238%, 3. sija) ja Oldfinion Felissaar (74,524%) nappasivat hienosti ruusukkeet. Sernioreiden luokassa hevosemme suoriutuivat myös tasaisen varmasti, mutta parannettavaa jäi. Aamusta asti hieman jäykältä ja vaisulta tuntuneen Spectren suoritus jäi tasolleen hyvin vaatimattomaksi ja kilpailut orin kanssa päättyivätkin tähän päivään.

Kolmantena päivänä alkoi varsinkin nuorissamme jo tuntua pieni kilpailuväsymys. Yllättäen Innuendo STC pärjäsi tänään parhaiten päästen kahdenkymmenen parhaan joukkoon ja Wolf’s Slash sinnitteli vielä jatkoon 65,754% tuloksella. Rockfrod Wolfin suoritus oli hieman rikkonainen ja kiristyvässä kilpailussa se maksoi finaalipaikan. Champion luokassa kahtena ensimmäisenä päivänä alisuoriutunut Snakepit Wolf nousi vihdoin omalle tasolleen ja sijoittui luokassa kolmanneksi prosentein 78,333%. Myös Oldfinion Felissaar jatkoi varmasti eteenpäin kahdenkymmenen parhaan joukossa. Edellisenä kilpailupäivänä loistavan suorituksen tehnyt Wolf’s Almond, Wolf’s Mocha Moment ja Rockabilly Wolf karsiutuivat kuitenkin valitettavasti kaikki. Vaikka ratsastetut radat olivat perushyviä, ei suoritukset riittäneet enää finaalipäivään. Sama alavire jatkui myös senioriluokissa kun Céline Wolf selvitti ainoana tiensä jatkoon kohtuullisella 66,875% tuloksella. Tasaisesti tulosta tehneet Chocolate Chip ja Dark Calibra CTN tekivät tänään kilpailuiden kehnoimman ratansa ja samoin kuin vahvasti aloittanut Oldfinion Don Miro. Päivän tuloksia katsellessa kokemattomuus näistä karkeloista näyttikin hieman kostautuvan ja palautumisessa tuntui olevan ongelmia hieman jokaisella tiimissämme.

Finaalipäivä huipentui nuorten osalta musiikin tahdissa ratsastettavaan Kür-luokkaan, missä Wolf’s Slash oli 12. prosentein 65,952% ja Innuendo STC 63,571%. Vaikka sijat jäivätkin suhteellisen kauas, olin hyvin tyytyväinen nuortemme suorituksiin ja erityisesti Nadinen tasaiseen varmuuteen päivästä toiseen. Pääsarjassa Snakepit Wolf järjesti pienen yllätyksen sijoittumalla kolmanneksi prosentein 79,000%. Orin kanssa alkusarja oli tuntunut hyvin takkuiselta, mutta kaksi viimeistä kilpailua olivat nostaneet orin jälleen omalle tasolleen. Myös Oldfinion Felissaar teki hyvän suorituksen kahdenkymmenen parhaan joukkoon prosentein 64,600%. Senioreiden sarjassa omassa tiimissämme kilpaillut Céline Wolf ei ollut aivan parhaimmillaan ja olosuhteisiin nähden prosentit 66,333% ja 13. sija olivatkin kelpo suoritus. Jännitettävää ja juhlittavaa luokassa kuitenkin riitti, sillä Chocolatte Wolf ja Wolf’s Outro ottivat lopulta luokassa kaksoisvoiton. Muutenkin kilpailuiden aikana oli ilo seurata vahvaa Hukkapurolaisten edustusta läpi kilpailuiden.