Hukkapuro

virtuaalitalli / a SIM-game stable

Erchirion

"Eric"

VH16-044-0202


holstein, ori
musta, 166 cm
s. 18.09.2016, 8v.

Maahantuoja Cranleight Equestriean Centre
Omistaja Otterley Wilson VRL-12757

virtuaalihevonen / a sim-game horse

Eric on hevonen, joka hurmaa persoonallaan lähes jokaisen. Se on sosiaalinen ja varsin hyväkäytöksinen, mutta tarvittaessa siltä löytyy sitä karismaa ja kipinää, jota upealta kouluorilta odottaisikin. Varsaiässä sattuneen loukkaantumisen jälkeen ei ollut varmaa, tulisiko Ericistä koskaan kunnon kilparatsua, mutta pitkäjänteisellä kuntoutuksella ja taitavalla koulutuksella ori pääsi kilpailemaan aina Intermediate I tasolla asti. Varmasti asiaa auttoi myös Ericin oppimista rakastava ja yritteliäs luonne.

Vaikka Eric osaakin showmiehen elkeet, ei sen käsittelyssä ole koskaan ollut mitään ongelmia. Toki varsinkin uusien ihmisten kanssa Eric saattaa hieman kokeilla onneaan, mutta kun sen kanssa ei arkaile, vaan asettaa alusta asti sille selkeät rajat, loppuu testailut yleensä hyvin lyhyeen. Harjaaminen, varustaminen, peseminen ja puunaaminen sujuu tämän orin kanssa varsin rutiinilla, vaikka ympärillä olisikin häiriötekijöitä. Myös esimerkiksi eläinlääkärin ja kengittäjän kanssa Eric käyttäytyy aina asiallisesti.

Ratsuna Eric on yritteliäs ja pyrkii aina tarjoamaan parastaan. Niinpä orin kanssa saakin keskittyä eniten siihen, että ratsastukseen hakee rentoutta ja tasapainoa, ettei kaikki olisi pelkkää otsa rypyssä suorittamista. Ori rakastaa sitä, että se pääsee käyttämään aivojaan ja haastamaan itseään, joten yksinkertaisten perustehtävien jauhaminen saa sen nopeasti kyllästymään. Niinpä Ericin kanssa treenatessa joutuukin käyttämään hieman mielikuvitusta, jotta saa orin mielenkiinnon pysymään yllä niissä tylsissä perusharjoituksissakin.

Ericin lastaus sujuu yleensä helposti, mutta varsinkin pidemmillä matkoilla orista tulee hieman rauhaton. Niinpä orin kanssa saakin varata hieman ylimääräistä aikaa siihen, että se ehtii rauhoittua matkustamisen jälkeen ennen kuin on aika esimerkiksi lähteä keskittymään kilpailuihin. Kilpailuissa Eric on aivan elementissään ja radalle ratsastettaessa voi tuntua siltä, kuin Ericin säkäkorkeus kasvaisi pari senttiä. Niin ryhdikkäästi se kantaa itsensä ja pyrkii näyttämään parastaan ja yleensä tämä karisma vetoaakin tuomareihin. Pörhistelyistä huolimatta Eric on kuitenkin yhtä helppo hallita radalla ja radan ulkopuolella kuin kotonakin.


Sukutaulu

i. Echo-Echo evm
holst-ori
ii. Empire evm
holst-ori
ie. Aradella evm
holst-tamma
e. Ginnywel evm
holst-tamma
ei. Tyron evm
holst-ori
ee. Kathrin evm
holst-tamma

Jälkeläiset

Empire Wolf
holst-ori
s.07.09.2017
e. Hollywood Hills
KTK-II, KRJ-II

Kilpailut

Painotuslaji: kouluratsastus
Koulutustaso: Intermediate I

Eric kilpailee porrastetuissa kilpailuissa!

Kouluratsastus taso 9/8

Saavutukset

10.03.2017 Virtual Riding Horses Assessment
Bronze Award
6+9½+10+3+4½+3+7½+3½+9½ (62,778%)