Hukkapuro

virtuaalitalli / a SIM-game stable

Wolf's Almond

"Alma"

VH16-031-0350


suomalainen puoliverinen, tamma
ruunikko, 163 cm
s. 25.03.2016, 10v.

Kasvattaja Hukkapuro
Omistaja Otterley Wilson VRL-12757

virtuaalihevonen / a sim-game horse

Luonne tulossa

Sukutaulu

i. No Bananas Feig xx
xx-ori, 168 cm, rautias
KRJ-III, KTK-II
ii. Wheedler CTB xx
xx-ori, 164 cm, rautias
iii. Wolf CTB xx
xx-ori, 167 cm, musta
iiii. Susi xx
xx-ori
iiie. Gimme Cookie GA xx
xx-tamma, 157 cm, ruunikko
iie. October Wind xx
xx-tamma, 162 cm, rautias
iiei. Oktoberfest xx
xx-ori, 165 cm, musta
iiee. Windy Weather xx
xx-tamma, 160 cm, kulomusta
ie. Chiquita Feig
xx-tamma, 164 cm, ruunikko
iei. Highland Horror VFU xx
xx-ori, 167 cm, rautias
ieii. Hackwood xx
xx-ori, 168 cm, ruunikko
ieie. Suburbia xx
xx-tamma, 163 cm, rautias
iee. Banana Split SNAK
xx-tamma, 163 cm, ruunikko
ieei. Live More xx kadonnut
xx-ori
ieee. Bimmer Party xx
xx-tamma, 162 cm, rautias
e. Pecan Wolf
fwb-tamma, 166 cm, ruunikonkimo
ei. Katinas Kent
swb-ori, 168 cm, ruunikko
eii. B.C. Cremate
trak-ori, 160 cm, ruunikko
eiii. Flaming Fire kadonnut
eiie. WW' Jessica
trak-tamma
eie. Katinas Isabell
swb-tamma, 165 cm, voikko
eiei. Losted Dubai xx
xx-ori, 162 cm, cremello
eiee. Passat
bwp-tamma, 169 cm, rautias
Class I
ee. Macadamia Wolf
fwb-tamma, 165 cm, kimo
KRJ-II
eei. Bóg Wojny al Qismat ox
ox-ori, 152 cm, kimo
eeii. Palec Serdeczny Bohater ox
ox-ori, 150 cm, kimo
eeie. Renata ox
ox-tamma, 154 cm, ruunikko
eee. Decoct Cashew MET
fwb-tamma, 165 cm, rautias
KRJ-II
eeei. Rishew ER
hann-ori, 160 cm, ruunikko
eeee. Catnip
fwb-tamma, 172 cm, ruunikko

Jälkeläiset

Tällä hevosella ei ole vielä jälkeläisiä


Kilpailut

Painotuslaji: kouluratsastus
Koulutustaso: Prix St. Georges, 80cm

Alma kilpailee porrastetuissa kilpailuissa!

Kouluratsastus taso /0
Esteratsastus taso /0
Kenttäratsastus taso /0
Valjakkoajo taso /0

22.09.2017 KRJ Champions 2017 päivä 2. Helppo A:4 2009 3/53
30.09.2017 KRJ-Cup Syyskuu 2017 Vaativa B 13/155

Saavutukset


Päiväkirja

24.09.2017 - KRJ Champions 2017 tunnelmia

pk-merkintä - kirjoittanut Otterley

Osallistuimme ensimmäistä kertaa Hukkapuron poppoolla nelipäiväisiin KRJ Champions kilpailuihin. Jo etukäteen oli tiedossa, että kilpailu tulisi olemaan kovatasoinen ja erityisen jännittävän siitä teki karsintasysteemi, jossa vain parhaat etenevät jatkoon. Vaikka yhtään titteliä ei tällä kertaa tullutkaan meille Hukkapuroon, olimme kuitenkin varsin tyytyväisiä kilpailuiden tulokseen. Erityisen hienoa oli myös nähdä kasvattimme Chocolatte Wolf palkittiin KRJ Senior Champion ja KRJ Supreme Champion titteleillä ja Wolf’s Outro KRJ Reserve Champion tittelillä. Jotain siis kasvatustyössä on selvästi kohdallaan.

Ensimmäinen kilpailupäivä sujui vielä suurimmaksi osin hieman lämmitellessä. Päivän hienoimman suorituksen teki Wolf’s Slash joka ylsi Young Champion luokan voittoon prosentein 74,706%, Seinor Champion luokassa myös Oldfinion Don Miro nappasi sijoituksen prosentein 77,647% ollen kovatasoisen luokan kolmas. Hevosistamme Hollywood Hills oli ainoa, joka karsiutui jo ensimmäisenä päivänä. Tamma säikkyi jotain tuomaripäädyssä niin paljon, että keskittyminen suoritukseen oli hyvin vaikeaa. Hollynkin kanssa kuitenkin saatiin hyväksytty suoritus 57,647% mutta se ei valitettavasti riittänyt jatkoon nuorten hevosten kovatasoisessa luokassa.

Toinen päivä sujui nuorten osalta hienosti, kun Rockford Wolf, Wolf’s Slash ja Innuendo STC ylsivät kaikki yli 70% tulokseen. Rockford sijoittui luokassa kuudenneksi ja Slash sekä Nadine mahtuivat myös kahdenkymmenen parhaan joukkoon. Maudin kanssa karsiuduimme täpärästi jatkosta, mutta suoritus olikin ollut mielestäni varsin epätasainen ja tuomariston pisteet siihen nähden armolliset. Varsinaisessa KRJ Champion luokassa jokainen hevosistamme paransi suoritustaan ja Wolf’s Almond (80,238%, 3. sija) ja Oldfinion Felissaar (74,524%) nappasivat hienosti ruusukkeet. Sernioreiden luokassa hevosemme suoriutuivat myös tasaisen varmasti, mutta parannettavaa jäi. Aamusta asti hieman jäykältä ja vaisulta tuntuneen Spectren suoritus jäi tasolleen hyvin vaatimattomaksi ja kilpailut orin kanssa päättyivätkin tähän päivään.

Kolmantena päivänä alkoi varsinkin nuorissamme jo tuntua pieni kilpailuväsymys. Yllättäen Innuendo STC pärjäsi tänään parhaiten päästen kahdenkymmenen parhaan joukkoon ja Wolf’s Slash sinnitteli vielä jatkoon 65,754% tuloksella. Rockfrod Wolfin suoritus oli hieman rikkonainen ja kiristyvässä kilpailussa se maksoi finaalipaikan. Champion luokassa kahtena ensimmäisenä päivänä alisuoriutunut Snakepit Wolf nousi vihdoin omalle tasolleen ja sijoittui luokassa kolmanneksi prosentein 78,333%. Myös Oldfinion Felissaar jatkoi varmasti eteenpäin kahdenkymmenen parhaan joukossa. Edellisenä kilpailupäivänä loistavan suorituksen tehnyt Wolf’s Almond, Wolf’s Mocha Moment ja Rockabilly Wolf karsiutuivat kuitenkin valitettavasti kaikki. Vaikka ratsastetut radat olivat perushyviä, ei suoritukset riittäneet enää finaalipäivään. Sama alavire jatkui myös senioriluokissa kun Céline Wolf selvitti ainoana tiensä jatkoon kohtuullisella 66,875% tuloksella. Tasaisesti tulosta tehneet Chocolate Chip ja Dark Calibra CTN tekivät tänään kilpailuiden kehnoimman ratansa ja samoin kuin vahvasti aloittanut Oldfinion Don Miro. Päivän tuloksia katsellessa kokemattomuus näistä karkeloista näyttikin hieman kostautuvan ja palautumisessa tuntui olevan ongelmia hieman jokaisella tiimissämme.

Finaalipäivä huipentui nuorten osalta musiikin tahdissa ratsastettavaan Kür-luokkaan, missä Wolf’s Slash oli 12. prosentein 65,952% ja Innuendo STC 63,571%. Vaikka sijat jäivätkin suhteellisen kauas, olin hyvin tyytyväinen nuortemme suorituksiin ja erityisesti Nadinen tasaiseen varmuuteen päivästä toiseen. Pääsarjassa Snakepit Wolf järjesti pienen yllätyksen sijoittumalla kolmanneksi prosentein 79,000%. Orin kanssa alkusarja oli tuntunut hyvin takkuiselta, mutta kaksi viimeistä kilpailua olivat nostaneet orin jälleen omalle tasolleen. Myös Oldfinion Felissaar teki hyvän suorituksen kahdenkymmenen parhaan joukkoon prosentein 64,600%. Senioreiden sarjassa omassa tiimissämme kilpaillut Céline Wolf ei ollut aivan parhaimmillaan ja olosuhteisiin nähden prosentit 66,333% ja 13. sija olivatkin kelpo suoritus. Jännitettävää ja juhlittavaa luokassa kuitenkin riitti, sillä Chocolatte Wolf ja Wolf’s Outro ottivat lopulta luokassa kaksoisvoiton. Muutenkin kilpailuiden aikana oli ilo seurata vahvaa Hukkapurolaisten edustusta läpi kilpailuiden.