Hukkapuro

virtuaalitalli / a SIM-game stable

Venganza

"Vega"

VH15-021-0623


trakehner, tamma
ruunikko, 161 cm
s. 14.07.2014

Maahantuoja Pierre
Omistaja Otterley Wilson VRL-12757

virtuaalihevonen / a sim-game horse

Kuollut 4.6.2017

Omissa oloissaan viihtyvä tamma, joka testailee usein tuntemattomia tai aranoloisia ratsastajia. Ei välttämättä viitsi liikkua tasolleen kuuluvalla tavalla, ellei ratsastaja osaa olla vaativa.


Sukutaulu

i. Cudgel evm
trak-ori, 163 cm, ruunikko
ii. Tirpitz evm
trak-ori
ie. Clara evm
trak-tamma
e. Veneta evm
trak-tamma, 158 cm, ruunikko
ei. Niklaus evm
trak-ori
ee. Ventura evm
trak-tamma

Jälkeläiset

Hukkapuron Victoria
trak-tamma
s.08.03.2016
i. Saeglópur
Verona Wolf
trak-tamma
s.21.04.2016
i. Silversins
Valerius Wolf
trak-ori
s.05.06.2016
i. Runesaber

Kilpailut

Painotuslaji: kouluratsastus
Koulutustaso: Grand Prix, noviisi valjakko

Vega kilpailee porrastetuissa kilpailuissa!

Kouluratsastus taso 11/10
Valjakkoajo taso 6/3

Saavutukset


Päiväkirja

05.03.2016 - Stutenschau im Rosenhof

pk-merkintä - kirjoittanut Otterley

Tänään järjestettiin Rosenhofissa ensimmäinen Stutenschau im Rosenhof –tapahtuma ja Hukkapuroa tapahtumassa oli edustamassa yhteensä kuusi tammaa, vaikka trakehner on meillä varsin pienessä roolissa oleva kantakirja. Uusi tapahtuma oli todella onnistunut ja päivä sujui varsin mutkattomasti Rosenhofin upeissa puitteissa. Monissa luokissa kärkikamppailu oli tasaista ja koko päiväksi riittikin jännitettävää. Oli myös hienoa päästä ihailemaan toinen toistaan upeampia tammoja.

2-4 vuotiaiden luokassa Lumppari ja Miria pääsivät molemmat neljän parhaan joukkoon Mirian ollessa neljäs ja Lumpparin ollessa toinen. Kamppailu oli todella tasaista, mutta lopulta Rosenhof Silke oli hieman paremmin valmisteltu tapahtumaan ja tamma vei luokasta voiton Lumpparin jäädessä toiseksi. Yhteensä luokassa oli yhdenksän osallistujaa.

5-7 vuotiaiden luokassa esiintyivät Silli ja Hearher. Silli sijoittui lopulta jaetulle toiselle sijalle Ferana F nimisen facondelaisen kanssa, eikä tuomari pysynyt asettamaan näitä kahta paremmuusjärjestykseen. Hether ei luokassa sijoille päässyt, sillä tamma sai harmillisen huonot pisteet käynti-osuudesta. Se ei kuitenkaan tullut minään yllätyksenä, sillä hermostunut Heather esiintyi käynnin esittelyssä lähinnä kahdella jalalla ja sai esittäjän aikamoiseen pulaan.

8-10 vuotiaiden luokassa olivat Vega ja Helium. Vegalla ei ollut mikään paras päivä, vaan tamma esiintyi poikkeuksellisen vaisusti. Vega saikin tasaisen rivin kakkosia, joka osuudelta. Heliumin kanssa sen sijaan kaikki meni täysin nappiin ja tamma selvisi luokastaan voittajana. Niinpä etenimme Heliumin kanssa BIS-kehään, missä se lopulta ansaitsi Reservesiegerstute arvonimen.