Hukkapuro

virtuaalitalli / a SIM-game stable

le Rêve King Of Thieves

"Kingi"

VH15-012-0572


hollantilainen puoliverinen, ori
musta, 168 cm
s. 22.10.2015

Kasvattaja Piste VRL-11720
Omistaja Otterley Wilson VRL-12757

virtuaalihevonen / a sim-game horse

Kuvat © Bagoniebos,

Kuollut 6.4.2018

Kingi päätyi meille oikeastaan puhtaasti hienon isänsä ansiosta. Olin nimittäin ihaillut le Rêve King of Evil Storytellersia monet kerrat kouluradoilla, ja kun huomasin että orista oli meille sopiva orivarsa myynnissä, päätin oitis tehdä kaupat. Luonteensa puolesta Kingi olisi kyllä saanut jäädä kasvattajalle, sillä kukkoileva ja alati rajojaan koetteleva musta orivarsa ajoi poikkeuksetta kaikki hulluuden partaalle. Kingin kohdalla väläyteltiin moneen otteeseen jopa ruunaamisen mahdollisuutta, kun orivarsan käytös oli pahimmillaan- Olin kuitenkin kaavaillut Kingistä nimenomaan jalostushevosta, joten yritin viivyttää päätöstä mahdollisimman pitkään ja sinnittely kannatti! Pikkuhiljaa Kingi nimittäin alkoi aikuistumaan ja nuoren orin hullutukset jäivät pikku hiljaa taka-alalle.

Ei Kingi mikään maailman helpoin hevonen ole tänäkään päivänä, mutta nykyään oria pystyy taluttamaan ilman kuolaimia ja hoidettaessakin kaveri saattaa joskus jopa malttaa rentoutua. Tammojen lähellä Kingi pistää edelleen täyden shown pystyyn, mutta pysyy kuitenkin käsissä ainakin tarpeeksi jämäkän hoitajan käsissä. Niinpä Kingiä ei annetakaan kuin kokeneimpien tallityöntekijöidemme käsiin, sillä koskaan ei voi tietää, mitä orin kanssa tapahtuu. Kokeneissa käsissä Kingi kuitenkin on varsin helppo hoitaa ja varustaa, sillä ori kyllä kunnioittaa ihmistä, joka sitä käsittelee itsevarmasti ja epäröimättä.

Ratsuna Kingi on myös melko kuuma ja vaatii samanlaista jämäkkää käsittelyä kuin maastakäsinkin. Ori nimittäin huomaa nopeasti, jos ratsastaja ei ole täysin tilanteen tasalla ja tietää tasan tarkkaan, kuinka tällöin ylimääräisestä taakasta päästään mahdollisimman helposti. Niinpä ei olekaan mikään erikoinen näky, että uutta ratsastajaa Kingi testailee kiitolaukkapyrähdyksillä ja hyppimällä pystyyn. Hyvästä tasapainosta ja kylmistä hermoista onkin orin selässä paljon hyötyä, sillä ainoa tapa saada Kingi kuriin on sinnitellä mukana ja jatkaa työskentelyä orin pelleilystä huolimatta. Kun ori huomaa, etteivät sen temput mene läpi, luovuttaa se kuitenkin melko nopeasti ja varsinainen työskentely voi alkaa.

Kilpailuissa Kingi on se hevonen joka kerää varmasti kaikkien katseet. Kimeä hirnunta, steppailu ja muille hevosille pörhistely onkin orin kanssa arkipäivää, kun päästään uuteen ympäristöön. Kuljetuksessa ori saattaa välillä hieman kolistella, mutta elämöinnistään huolimatta ori kuitenkin matkustaa varsin sujuvasti ja ilman ongelmia. Vaikka kilpailupaikalla valmistautuessa ja vielä verryttelyssäkin saattaa tuntua siltä, ettei Kingin kanssa toimimisesta tule mitään, osaa ori keskittyä olennaiseen päästessään radalle. Ja radalla Kingin showmieselkeistä onkin vain hyötyä, sillä näyttävä musta ori osaa varmasti hurmata tuomarin kuin tuomarin.


Sukutaulu

i. le Rêve King of the Evil Storytellers
kwpn-ori, 167 cm, rautias
KRJ-I, KTK-II
ii. Encryption of Satyr
kwpn-ori, 170 cm, rautias
KRJ-I
ie. Kiowa Mousse
kwpn-tamma, 162 cm, rautias
KRJ-II, KTK-II
e. Nouvion Bistrita
kwpn-tamma, 166 cm, musta
ei. Brighton's Radium
kwpn-ori, 167 cm, musta
ee. Beaujolais
kwpn-tamma, 164 cm, ruunikonkimo

Jälkeläiset


Kilpailut

Painotuslaji: kouluratsastus
Koulutustaso: Grand Prix, 100cm

Kingi kilpailee porrastetuissa kilpailuissa!

Kouluratsastus taso 11/10
Esteratsastus taso 7/4

Saavutukset