Hukkapuro

virtuaalitalli / a SIM-game stable

Kendall Wolf

"Kendall"

VH16-031-0492


suomalainen puoliverinen, tamma
musta, 166 cm
s. 22.06.2016

Kasvattaja Hukkapuro
Omistaja Otterley Wilson VRL-12757

VV-II

virtuaalihevonen / a sim-game horse

Kuollut 6.4.2018

Kendall on varsin pippurinen tamma, jonka kanssa saa kokea varmasti haasteita, mutta myös onnistumisen hetkiä. Tammamaiseen tapaan ailahteleva Kendall ei koskaan ole mikään maailman leppoisin ja lutuisin hevonen, mutta suurinpana osana päivistä se on aivan käsiteltävissä. Osuu välillä kohdalle kuitenkin niitäkin päiviä, kun tamma on pelkkää tulta ja tappuraa ja kannattaa harkita kahdesti, olisiko sittenkin mahdollista siirtää vapaapäivää ja odottaa, josko tamma olisi huomenna taas paremmalla päällä. Onneksi Kendall on myös varsin vieraskorea ja ehdottomasti pahimmat puolet se näyttää ainoastaan kotona tutuille ihmisille. Vieraissa paikoissa tai tuntemattoman käsissä tamma käyttäytyy yllättävän lauhkeasti ja rauhallisesti luoden usein aivan vääränlaisen ensivaikutelman.

Hoidettaessa Kendall osaa olla oikea draamakuningatar, jonka mielestä harjat on liian kovia, kuolaimet liian kylmiä ja muutenkin kaikki puunaaminen ja hössöttäminen on lähinnä ärsyttävää. Niinpä hoitohetkien ajan Kendall onkin hyvä pitää kiinni, jolloin kiukuttelu jää yleensä vain hännän huiskaisuihin ja hampaiden vilautteluun. Varustaminen on Kendallin mielestä varsin tympeää hommaa, oli kyseessä sitten valjastaminen tai satuloiminen. Hoitaja saakin olla näppärä ja nopea, sillä mitä pidempään toimituksessa kestää, sitä enemmän Kendall keksii keinoja pistää vastaan.

Ratsuna Kendall on varsin herkkänahkainen ja omapäinen tapaus, mikä onkin varsin mielenkiintoinen kombo. Tammaa ei nimittäin voi komentaa kovilla avuilla, mutta silti tamman kanssa pitää olla päättäväinen ja määrätietoinen, sillä muuten Kendall varmasti varastaa shown ja keksii itselleen mukavaa viihdykettä (kuten pystyyn hyppiminen tai sivuloikat). Niinpä tamman selässä saattaakin kokea epätoivonhetkiä ennen kuin sopiva tasapaino ja tapa vaikuttaa löytyy. Kun Kendall on tyytyväinen ja kommunikaatio pelaa, on Kendall kuitenkin varsin mukava ratsu, joka liikkuu energisesti eteenpäin ja jolla on erinomainen tasapaino. Varsinkin laukkatyöskentely on Kendallin mieleen.

Kärryjen edessä Kendall käyttäytyy hieman lauhkeammin, eikä kyseenalaista niin paljon ohjastajan apuja. Tamma tykkää vauhdikkaasta menosta ja sitä saakin olla jarruttelemassa varsinkin tarkkuutta vaativissa tehtävissä. Ohjasta ei saa kuitenkaan roikkua liikaa, sillä jos Kendallilta menee hermot, voi olla varma, että keilat lentelee, kun tamma lähtee. Onneksi Kendallilla on loistava tasapaino, joten yleensä tiukatkin kaarteet onnistuvat myös vauhdikkaammin.


Sukutaulu

i. Corhos
trak-ori, 163 cm, musta
KRJ-II, KTK-II
ii. Runesaber
trak-ori, 161 cm, ruunikko
KTK-III, KRJ-I
ie. Concetta
trak-tamma, 168 cm, ruunikko
KTK-II, KRJ-I
e. Wister Kenda
holst-tamma, 170 cm, tummanruunikko
KRJ-I, VVJ-II
ei. Karma Killer
holst-ori, 170 cm, rautias
KRJ-I
ee. I Suzu
holst-tamma, 163 cm, ruunikko
KRJ-II, VVJ-III

Jälkeläiset

Tällä hevosella ei ole vielä jälkeläisiä


Kilpailut

Painotuslaji: kouluratsastus
Koulutustaso: Prix St. Geroges, vaativa valjakko

Kendall kilpailee porrastetuissa kilpailuissa!

Kouluratsastus taso /0
Esteratsastus taso /0
Kenttäratsastus taso /0
Valjakkoajo taso /0

30.09.2017 KRJ-Cup Syyskuu 2017 Vaativa A 5/68

Saavutukset

31.10.2016 VV-II Virtuaalinen valjakkovarsojen ja -nuorten laatuarvostelussa
(3 + 4 + 1 + 2 + 7,5 + 5 = 22,5p. VV-II - tilaisuus)