Hukkapuro

virtuaalitalli / a SIM-game stable

Flurryfint von Wan

"Flurry"

VH16-021-0453


trakehner, tamma
ruunikko, 163 cm
s. 27.10.2016

Kasvattaja Florencia, Waldswood
Omistaja Otterley Wilson VRL-12757

virtuaalihevonen / a sim-game horse

Kuollut 15.8.2019

Waldswood oli minulle ennestään täysin tuntematon puoliverkasvattaja, joten mielenkiinnolla aloin tutkailla myyntitarjontaa, kun huomasin heidän mainoksensa suositulla hevospalstalla. Pian huomasin kelailevani edestakaisin yhtä tiettyä myyntivideota, missä ruunikko trakehnervarsa ravailee kentällä ympäriinsä innokkaasti pysähtyen sillon tällöin uteliaasti tekemään tuttavuutta kentänlaidalla olevien ihmisten kanssa. Jo videon perusteella olin vakuuttunut sekä Flurryn liikkeistä että luonteesta, joten pian otikin yhteyttä Waldswoodin omistajaan Flroenciaan ja sovin tapaamisesta. Paikan päällä Flurry onnistui hurmaamaan minut vielä syvemmin, joten ostopäätös oli selkeä. Varsinkin, kun tamma toisi kaivattua vaihtelua nimiin myös varsin minimaalisessa trakehnerkasvatuksessamme.

Flurry on suurisydäminen tamma, jonka utelias ja reipas luonne valloittaa hetkessä. Tamma suhtautuu rohkeasti uusiin tilanteisiin ja tulee hyvin toimeen niin ihmisten kuin toisten eläintenkin kanssa. Tammaksi Flurry on myös varsin tasainen tapaus, jonka mielialat harvemmin vaihtelee. Niinpä tamman kanssa onkin pääasiassa varsin mutkatonta toimia ja työskennellä.

Hoitotoimenpiteet ovat Flurryn kanssa sujuvia ja harjailun ajan tamma voi varsin hyvin olla vaikka vapaana karsinassaan. Toki hieman on syytä varoa, sillä Flurry on yleensä uteliaana tutkimassa hoitajan taskuja ja harjakorin sisältöä, eikä siis aina malta pysyä täysin hievahtamatta paikoillaan. Varustaminen sujuu Flurryn kanssa pääasiassa helposti, mutta varsinkin talvisaikaan on kuolaimet syytä lämmittää perusteellisesti. Tamma nimittäin inhoaa kylmiä kuolaimia, eikä varmasti tee suitsimista helpoksi, jos hoitaja on tehnyt huolimatonta työtä. Taluttaessa Flurry lähtisi mielellään tutkiskelemaan omia reittejään, joten tammaa saa tasaisin väliajoin muistuttaa siitä, kuka päättää suunnan ja kenen mukaan kävellään. Yleensä Flurry kuitenkin palaa ruotuun varsin helposti.

Ratsuna Flurry on reipas ja hyvin yritteliäs. Se yrittää miellyttää ratsastajaansa, miten parhaiten taitaa ja antaa kaikkensa. Tammalla on siis työskentelymotivaatio ehdottomasti kohdallaan! Flurryn kanssa on tärkeää käyttää selkeitä apuja, jotta tamma varmasti tietää mitä siltä pyydetään. Epävarmana Flurry yrittää tarjota ratsastajalle vähän kaikkea mitä se osaa ja epätietoisuus saa sen nopeasti turhautumaan ja hermostumaan. Jos näin käy, parasta on nollata tilanne tekemällä hetken aikaa jotain todella helppoa, minkä Flurry varmasti osaa, jonka jälkeen tamman kanssa voi taas treenata haastavampia tehtäviä. Asenteensa puolesta Flurry olisi aivan huipputason kouluratsu, mutta kapasiteettia tammalla ei ole aivan korkeimpiin luokkiin. Varsinkin suurta kokoamisastetta vaativat tehtävät ovat Flurrylle melko hankalia ja niissä tamma tarvitseekin paljon tukea ratsastajalta.


Sukutaulu

i. Cafalier
trak-ori, 165 cm, ruunikko
ii. Trevano evm
trak-ori, 168 cm, tummanruunikko
ie. Corienna evm
trak-tamma, 162 cm, punaruunikko
e. Furryfint B
trak-tamma, 162 cm, ruunikko
ei. Millboss IV evm
trak-ori
ee. Finett B evm
trak-tamma

Jälkeläiset

Tällä hevosella ei ole vielä jälkeläisiä


Kilpailut

Painotuslaji: kouluratsastus
Koulutustaso: Prix St. Georges, 100cm

Flurry kilpailee porrastetuissa kilpailuissa!

Kouluratsastus taso /0
Esteratsastus taso /0
Kenttäratsastus taso /0
Valjakkoajo taso /0

Saavutukset