Tervetuloa

Kilometritolkulla kuoppaista hiekkatietä, eikä kyltin kylttiä missään. Kun päätät vihdoin tarkistaa osoitteen vielä kerran, tekee tie yllättäen tiukan mutkan, jonka jälkeen edessä siintää suuri tallikompleksi. Tallialue saattaa muistuttaa ensisilmäykseltä varsinaista sekamelskaa eri aikaan rakennettuine tallirakennuksineen ja sinne tänne viriteltyine tarhoineen. Älä kuitenkaan anna sen hämätä, sillä olet vihdoin saapunut Hukkapuroon, kouluratojen kuninkaiden ja kuningattarien kotiin.

Mikä Hukkapuro?

Hukkapuro on vuoden 2014 syyskuussa perustettu virtuaalitalli, joka ei ympäristöltään vastaa aivan tyypillistä virtuaalista puoliverisiittolaa. Meillä tilat eivät ole aivan viimeisen päälle tai uusinta uutta ja treenaaminenkin tapahtuu melko vaatimattomissa olosuhteissa. Siitä huolimatta jokaiseen hevoseemme panostetaan vähintään yhtä paljon ja yhtä suurella rakkaudella kuin moderneimmillakin luksustalleilla. Voipa sen välillä laskea jopa kotikenttäeduksi, että hevosemme ovat tottuneet rämisevään maneesiin, Suomen sääoloihin ja melko huolettomaan arkeen.

Vaikka tavoitteet jokaisen hevosemme kohdalla ovat korkealla, perustuu tallin toiminta rentoon meininkiin, eikä verenmaku suussa suorittamiseen. Meillä toimintaa on silloin kun huvittaa, varsoja syntyy silloin kun tuntuu sopivalta ja aikakin kuluu hyvin vaihtelevalla nopeudella. Näillä saatesanoilla olet erittäin tervetullut tutustumaan Hukkapuroon ja sen porukkaan!

Otterley Wilson
tallin omistaja, VRL-12757

Päivitykset:

5.8.2017
Pikkuhiljaa on taas aika palata kesälaitumilta ja aktivoitua niin kisakentillä kuin jalostustoiminnankin suhteen. Syksyn kasvatusmyynti ja mahdolliset tapahtumat ovatkin siis suunnittelun alla. Ehkäpä tänä vuonna muistamme juhlia jopa Hukkapuron syntymäpäivää!

Olemme:Suosittelemme: