Virtuaalitalli Hukkapuro

Kilometritolkulla kuoppaista hiekkatietä, eikä kyltin kylttiä missään. Navigaattori näyttää kuitenkin suoraan eteenpäin ja ruudussa lukee tasan varmasti se osoite, joka oli ilmoitettu kilpailukutsussa tai hevosen myynti-ilmoituksessa. Kun usko perille pääsemiseen alkaa täysin loppua, tekee tie vihdoin tiukan mutkan, jonka jälkeen edessä siintää suuri tallikompleksi. Tallialue saattaa muistuttaa ensisilmäykseltä varsinaista sekamelskaa eri aikaan rakennettuine tallirakennuksineen ja sinne tänne viriteltyine tarhoineen. Älä kuitenkaan anna sen hämätä, sillä olet saapunut Hukkapuroon, missä kasvatetaan suomalaisia puoliverisiä kouluratojen kuninkaiksi ja kuningattariksi.

Tervetuloa Hukkapuroon

Hukkapuro on vuoden 2014 syyskuussa perustettu virtuaalitalli, joka ei ympäristöltään vastaa aivan tyypillistä virtuaalista puoliverisiittolaa. Meillä tilat eivät ole aivan viimeisen päälle tai uusinta uutta ja treenaaminenkin tapahtuu melko vaatimattomissa olosuhteissa. Siitä huolimatta jokaiseen hevoseemme panostetaan vähintään yhtä paljon ja yhtä suurella rakkaudella kuin moderneimmillakin luksustalleilla. Voipa sen välillä laskea jopa kotikenttäeduksi, että hevoseme ovat tottuneet rämisevään maneesiin, Suomen sääoloihin ja melko huolettomaan arkeen.

Vaikka tavoitteet jokaisen hevosemme kohdalla ovat korkealla, perustuu tallin toiminta rentoon meininkiin, eikä verenmaku suussa suorittamiseen. Meillä toimintaa on silloin kun huvittaa, varsoja syntyy silloin kun tuntuu sopivalta ja aikakin kuluu hyvin vaihtelevalla nopeudella. Näillä saatesanoilla olet erittäin tervetullut tutustumaan Hukkapuroon ja sen porukkaan!


Otterley Wilson
tallin omistaja, VRL-12757

Ajankohtaista

  Tallia päivitetty viimeksi 06.07.2016
  Katso myytävät hevoset täältä!
  Uusin tulokas fwb-tamma Hukkapuron Dragonite
Äänestä VRL:n tallilistalla