© Frank Venhaus (CC BY-ND 2.0)

Tervetuloa

Olet saapunut kiiltäväkarvasten, voimaa uhkuvien, huippuunsa viritettyjen kilpahevosten maailmaan. Tämä on Wolf Sporthorses, joulukuussa 2014 perustettu virtuaalitalli, missä kasvatetaan maailmanluokan urheiluhevosia, joilla suorituskykyä löytyy aina vaativimpiin luokkiin asti. Wolf Sporthorsesin hevoskanta koostuu pääasiassa tuontihevosista sekä lyhtysukuisista kasvateistamme, sillä tavoitteemme on tuoda virtuaalimaailmaan tuoretta verta ja muodostaa uusia linjoja vanhojen tunnettujen linjojen rinnalle. Tallilta löytyy hevosia niin koulu-, este- kuin kenttäratsastukseen sekä myös valjakkoajoon.

Wolf Sporthorsesissa kasvatetaan erilaisia puoliverirotuja. Tällä hetkellä tallin rotuvalikoimasta löytyy mm. westfalen, oldenburg, hannover, holstein sekä hollantilainen puoliverinen. Kaikki tallimme hevoset ovat tarjolla jalostuskäyttöön myös ulkopuolisille. Lue lisää jalostus- ja kasvatustoiminnastamme Kasvatus-linkin takaa, mistä löytyy myös tiedot tallin mahdollisista myynnissä olevista kasvateista.

Tutustu myös virtuaalitalli Hukkapuroon, joka on Wolf Sporthorsesin sisartalli. Siinä missä Wolf Sporthorses keskittyy uusiin linjoihin ja lyhytsukuisiin hevosiin, löytyy Hukkapurosta pääasia vanhemmista ja pidemmistä suvuista olevia hevosia ja kasvatustoiminta tallilla on huomattavasti pienimuotoisempaa. Hukkapurossa panostetaan enemmän myös hevosten tekstipuoleen ja tallilla tarinoidaankin niin hevosten päiväkirjoihin kuin tallipäiväkirjaankin suhteellisen säännöllisesti.

Tervetuloa tutustumaan talliimme ja sen hevosiin

Otterley Wilson (VRL-12757)
tallin omistaja

 

Sivut päivitetty 18.12.2014